Vytvořila jsem pro vás elektronickou kuchařku, která je uceleným průvodcem pro stravu (nejen) u chronických střevních zánětů. Kuchařka se skládá z obsáhlé teoretické části, ve které se dozvíte vše o přístupu ke stravě pro léčbu střev, principy zdravé stravy, co je dobré eliminovat, proč, a čím to nahradit, jak se dívat na stravu u léčby střevních zánětů, jak vybírat potraviny, jaké volit možnosti, jak upravovat potraviny, kde nakupovat. Na teoretickou část navazuje praktická receptová část s více než 70 recepty na zdravé snídaně, svačiny, hlavní jídla, dezerty i nápoje. Tím se kuchařka stává studnicí inspirace pro každodenní vaření.
Kuchařka obsahuje bezlepkové recepty bez mléčných produktů, pro skutečně efektivní léčbu střev. Pokud lepek nebo mléčné produkty konzumujete, můžete si recepty samozřejmě upravit dle svých preferencí, a rostlinné ingredience nahradit živočišnými.
Pokud potřebujete uceleného průvodce pro stravu u střevních zánětů, kuchařka se pro vás stane skvělým pomocníkem. Nedostanete totiž pouze recepty, nýbrž vysvětlení proč, co, a jak. Na základě vysvětlených principů stravy buď můžete využít recepty v kuchařce, nebo si sestavit své vlastní dle vašich chutí.