KONZULTACE

Trápí vás chronický střevní zánět jako je ulcerózní kolitida nebo Crohnova choroba, a chtěli byste se pustit do efektivní komplexní léčby? Nechcete se smířit s diagnózou nevyléčitelné nemoci, nýbrž se chcete aktivně podílet na tvorbě svého zdraví? Pak je tato konzultace pro vás.

V rámci konzultace vám přehledně vysvětlím, co znamená komplexní přístup k léčbě střev, a na jakých pilířích je léčba postavena. Vysvětlím vám přístup ke stravě, a dle vašich osobních preferencí, časových i finančních možností sestavíme plán stravy vám na míru. V ceně konzultace je zahrnuta moje elektronická kuchařka pro léčbu střevních zánětů, která obsahuje obsáhlou teoretickou část, a bohatou receptovou část, což vám výrazně ulehčí práci, jelikož budete mít inspiraci pro každodenní vaření.

Dle vašeho zdravotního stavu, vašich příznaků a kondice vám sestavím individuální nutraceutický plán – tedy plán doplňků stravy a bylinek pro regeneraci a hojení vašich střev. Vysvětlím vám co vám jednotlivé doplňky stravy přinesou, proč je užívat, doporučím vám kvalitní ověřené značky doplňků, a poradím s dávkováním. Následně budeme doplňky stravy měnit a upravovat dle toho, jak se bude váš zdravotní stav posouvat.

V rámci konzultace vám poskytnu fyzioterapeutické vyšetření se zaměřením na břišní dutinu. Vyšetříme si napětí břišní stěny, mobilitu a elasticitu břišních orgánů, a dle toho případně naplánujeme i léčbu pomocí viscerální terapie. To je fyzioterapeutická metoda pracující s orgány, která má u chronických trávicích potíží své významné uplatnění. V případě zvýšeného napětí nervového systému do terapie zařadíme také kraniosakrální či neurální ošetření, abychom pracovali na harmonizaci psychiky.

Na konzultaci ode mě dostanete doporučení vám na míru, stravovací plán, elektronickou kuchařku, a plán s doplňky stravy.

Jak poradenství probíhá?

Setkat se můžeme buď osobně nebo online. První konzultace trvá obvykle 60-90 minut a probereme na ní vše zásadní, a sestavíme váš plán léčby vám na míru. S klienty obvykle pracuji po delší čas, jelikož léčba střevního zánětu má určité fáze, během kterých se upravuje strava a doplňky stravy. Někteří klienti ke mě taky pravidelně dochází na viscerální ošetření.

Pokud máte ke konzultaci jakékoliv dotazy, neváhejte se na mě obrátit.